Genomförda medlemsmöten

Här kan du läsa om tidigare G3F aktiviteter

Medlemsmöte 23:e april Stigbergshyllan

Den 23e april fick G3Fs medlemmar en spännande visning och föreläsning av projektet Stigbergshyllan. Stort tack till Sverigehuset för att vi fick komma förbi och njuta av utsikten samt se alla vackra lägenheter som ni tillskapat! 

Även stort tack till Niklas Berntsson på REKO Bygg- & Projektledning för att du arrangerade besöket!

Medlemsmöte 5:e feb Majornas Bryggeri

Stort tack till Majornas bryggeri och Krook & Tjäder arkitekter för en informativ och rolig kväll. G3Fs medlemmar fick lyssna på genomgång av Krooks & Tjäders egna förslag för evenemangsståket i Göteborg och vi fick samtidigt lära oss mycket om ölbryggning!

Även stort tack till Ordförande Daniel Holmén för att du arrangerade detta besök!

Höstkonferens 19-20:e okt Marstrand 2023

Årets höstkonferens ägde rum från torsdagen den 19 till fredagen den 20 oktober på Marstands Havshotell. Under dessa två dagar erbjöd G3F en imponerande lista av föreläsningar och diskussioner med experter från fastighetsbranschen. Vi diskuterade bland annat IT-säkerhet, kolinlagring, konflikthantering, fastighetsjuridik, krishantering och kriminalitet i byggbranschen. Dessutom bjöds det på god mat, dragspelsmusik och nätverkande med branschkollegor.

Tack alla som deltog och gjorde Höstkonferensen 2023 till en minnesvärd händelse!

 

Medlemsmöte 21 september

Medlemsmötet bjöd på rundvandring och genomgång av byggandet av Karlatornet. Otroligt spännande att få ta del av Göteborgs nya landmärke! Stort tack till Mats Arnkil på HSB som arrangerade besöket!

Medlemsmöte 12 juni

Medlemsmöte med G3F på ett av stadens jubileumsprojekt där vi fick lära oss om bland annat utmaningarna med att bygga ett hotell som våra barn kommer att vilja besöka. Presentation av Thomas Sjöstrand, VD för jubileumsprojektet och en rundtur på hotellet. Stort tack till Niklas Berntsson på REKO Bygg- & Projektledning för att du arrangerade besöket.

Medlemsmöte 23 maj 2023

G3Fs medlemmar gick en guidad rundvandring på Renovas anläggning för matavfall.
Stort tack till Hanna Månsson på Månljuset för att du arrangerade besöket.

 

Medlemsmöte 10 maj 2023

Stort tack till Kristoffer Beiring på Prefix Förvaltning för att du arrangera senaste medlemsmötet ’Crime Walk’ i Haga. En solig eftermiddag i maj där flera av våra medlemmar i föreningen fick lära sig mer om Göteborgs kriminalhistoria och beundra vackra fastigheter i Haga.

Årsstämma 4 april 2023

Årstämman ägde rum hos fastighetsakademin och Erik Norrman, affärschef transaktioner, Svefa gav en presentation om det akuella läget på fastighetsmarknaden. 

Medlemsmöte 2 mars 2023

G3Fs medlemmar gick en guidad rundvandring på Avfallskraftvärmeverket Sävenäs och en presentation av nya riktlinjer för fastighetsnära insamling! 

Stort tack till Hanna Månsson på Månljuset för att du arrangerade besöket.